ŞANLIURFA / HARRAN - Ünlü İlkokulu

Ünlü İlkokulu

ünlü mah/kanalyurt sk no67 harran/şanlıurfa
Vizyon
Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olmak.
Misyon
• Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız. • Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için varız. • Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. • Çevremize de eğitim vermek için varız. • Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız. • Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız.
Başarılar
1- 29 Ekim Cumhuriyet koşusunda genç kızlarda ilçe grup birinciliği kupası 2- 29 Ekim Cumhuriyet Koşusunda genç kızlarda bireysel olarak ilçe üçüncülüğü madalyası 3- SODES kapsamında düzenlenen okullara arası yıldızlar futbol turnuvasında ilçe şampiyonluğu kazanılmıştır.
Öğretim Şekli :ikili
08.00-14.10
soba
Ulaşım
kişisel araçlar ve öğrenci servisleri kullanılarak ilçeye iniliyor. öğretmenlerin tamamı köyde kalıyor.
ünlü köyü kanalyurt mezrası
ilçeye 13.5km, ile 58 km